Geheime vergadering inzake SMC

Het is al een tijdje ‘stil’ omtrent het SMC maar het lijkt erop dat de SMC-soap toch weer nieuw leven wordt ingeblazen……..

Uit de wandelgangen hebben wij vernomen dat er, afgelopen week, een door wethouder Boland belegde  geheime (raads)vergadering is geweest inzake de voortgang van het SMC.

Dit zou in ieder geval een verklaring kunnen zijn waarom er nog steeds geen raadsbrief voorhanden is inzake de voortgang van het SMC. Zoals u wellicht weet heeft de raad in de raadsvergadering van 13 maart 2012 Boland een deadline gesteld dat er op 01 oktober 2012 moest zijn aangevangen met de bouw (of althans delen daarvan). Lees hier de betreffende motie. Tot op heden is dit nog niet gebeurt en hult Boland zich, naar de bevolking van Enkhuizen, in stilzwijgen. Hierover zijn weliswaar vragen gesteld in de raadsvergadering van 02 oktober doch zijn deze op de gebruikelijke wijze afgewimpeld door Boland (veel tekst maar geen antwoord en de juiste info niet paraat hebben). Lees hier vraag en antwoord.

Wij hebben tevens vernomen dat er een voorstel is geweest wat het daglicht nooit heeft gezien….. De raadsleden weten ervan, maar de inwoners van Enkhuizen? Die worden al jaren aan het lijntje gehouden……..

Zoals gezegd: de SMC-soap continues!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s