Antwoord college op voorstel SP inzake geheimhouding.

Zie hierbij het antwoord van het college op het voorstel van de SP om de geheimhouding tijdens de commissievergadering van vanavond op te heffen.

Antwoord gemeente 24-08-2010

6 Reacties to “Antwoord college op voorstel SP inzake geheimhouding.”

 1. Jacco Dekkers Says:

  Hoe moet een raad met dit college verderwerken.Dit is in mijn ogen onwerkelijk .Als je in een stadium zit met zo,n belangrijk item.Enkele uren voor het begin van de raadsvergadering met deze antwoorden komt.

 2. W.de.Jonge Says:

  The saga continues !

  En zo word een Initiatief van Dhr Bokhove op de laatste dag voor de vergadering om zeep geholpen ! Typerend .

  Dat is alvast één agenda punt minder vanavond .

  Schaak maar nog niet Schaakmat hoop ik voor de Dhr Bokhove

 3. Christian Says:

  Ik heb goed geluisterd, er zullen nog wat aangepaste voorstellen volgen. Wat ik vooral ook zo onbegrijpelijk vond is dat eigenlijk niemand me steunde in mijn onvrede over raadsbrieven op de vergaderdag zelf. En dan nog -tig dingen, maar goed…

  • stella Says:

   Niemand? Dan heb je niet goed genoeg geluisterd:-)
   Maar alle gekheid op een stokje. Fracties die steeds scherm(d)en met het argument dat er teveel belangen spelen en dat we daardoor niet de namen op straat moesten gooien hebben oogkleppen voor en schuimpjes in hun oren. Er is luid en duidelijk en meermalen aangegeven dat ‘we’over de functies en m2 vrij willen kunnen praten en dat betekend iets anders dan namen en rugnummers op straat gooien.

 4. Wim Says:

  Het kraakt op zijn voegen.
  Bij de zorginvulling en de parkeerexploitatie van de gemeente wordt door middel van verwarring van gegevens en geheimhoudingen geprobeerd door te zetten. En nu maar hope dat de raad doortastend genoeg is.

 5. Jacco Dekkers Says:

  De vergadering gevolgd te hebben. Ik proef toch een beetje scepsis in de betogen van de raadsleden die voor het plan zijn.CU/SGP wil het hele plan verder uitkauwen.Goed betoog trouwens van Noorman.Vraag van mij die op kwam borrelen.Wat gebeurd er als gemeente EH besluit parkeergarage niet te kopen exploiteren.Zonde dat er in het traject zoveel drempels door het college zijn opgeworpen.Voor de raad dan he.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s